Over Ons

VrieSenco Outdoor & Living


Sinds 2016 hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van meubels en accessoires voor binnen, buiten, kantoor en horeca. We zijn trots op onze ouderwetse service en zetten klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij geloven sterk in de kracht van hoogwaardige producten in combinatie met goede service. We willen echte meerwaarde bieden aan onze klanten door hen te voorzien van duurzame en stijlvolle meubels en accessoires.


Brede selectie meubels en accessoires

We hebben een uitgebreid assortiment aan meubels en accessoires voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een robuuste tafel voor binnen of stijlvolle tafels voor op het terras, een comfortabele bureaustoel voor op kantoor, of trendy stoelen voor in jouw restaurant wij hebben het in huis. Onze producten zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo ben je verzekerd van langdurig plezier van je aankoop.


Ouderwetse service

Bij ons staat ouderwetse service nog centraal. We luisteren naar jouw wensen en helpen je graag bij het vinden van de perfecte meubels en accessoires voor jouw ruimte. We streven ernaar om al onze klanten tevreden te stellen. We vinden het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten en hen te voorzien van een uitstekende service. Of je nu een particuliere klant bent of een professional in de horeca, bij ons ben je aan het juiste adres. Met trots kunnen we zeggen dat we al vele tevreden klanten hebben mogen verwelkomen. Onze positieve beoordelingen spreken voor zich en we blijven ons inzetten om klantgeluk te garanderen.


Bezoek onze webshop en laat je inspireren

Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat wij jou te bieden hebben? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door ons brede scala aan producten. Ons gevarieerde assortiment zal je beslist inspireren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor je klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Ontdek zelf waarom steeds meer mensen kiezen voor VrieSenco Outdoor & Living.